AULA TAST
Espai on els expositors de la fira expliquen els seus productes a través de tastos i maridatges.
Preu: 1€.
DISSABTE 23 NOVEMBRE 2019
12.00 – 12.45 h
TAST DE PRODUCTES ECOLÒGICS
Mas Corcó (Osona), Sun and Fruits (Osona), Bellverd (Alt Empordà) i Mas d’en Geli (Baix Empordà)
13.15 – 14.00 h
GIRONA, MAR I MUNTANYA I ALIMENTS EXCEL·LENTS
Tast a cegues de productes Girona Excel·lent
16.30 – 17.15 h
TAST DE XOCOLATES, VINS DOLÇOS DE PAGÈS I CAVES
Vallflorida Xocolaters (Vallès Oriental), Bombons Blasi (Barcelona), Xocolatas Aynousé (Urgell), Menjamiques (Tarragonès), Pagès Entrena (Anoia) i Mas Ponsjoan (Baix Empordà)
17.45 – 18.30 h
TAST DE FORMATGES ARTESANS I CERVESES ARTESANES
La Xiquella (Garrotxa), Formatges Bauma (Berguedà), Formatges Muntanyola (Bages) i Cervesa Marina (Selva).
19.00 – 19.45 h
TAST D’OLIS D’OLIVA AMB PRODUCTES ELABORATS
Torclum (Penedès)
DIUMENGE 24 NOVEMBRE 2019
12.00 – 12.45 h
GIRONA, MAR I MUNTANYA I ALIMENTS EXCEL·LENTS
Tast a cegues de productes Girona Excel·lent
13.15 – 14.00 h
TAST DE PANS ECOLÒGICS I CERVESES ARTESANES
Forn La Fogaina (Garrotxa) i Cervesa Minera (Ripollès)
17.00 – 17.45 h
DONES AL MÓN RURAL: LIDERATGE I EMPRENEDORIA AGROALIMENTÀRIA
Imma Olivella (Les Filos), Marta Serradell (Xolís d’Adons), Edurne Bordas (Planeses) i Ester Gomis (Ca Rosset)
18.15 – 19.00 h
TAST DE SOBRASSADES DE MENORCA I VINS DEL PRIORAT
Embotits Raima (Menorca) i Terres de Vidalba (Priorat)