AULA TAST

Espai on els expositors de la fira expliquen els seus productes a través de tastos i maridatges.

Preu: 1€.

DISSABTE 23 NOVEMBRE 2019

12.00 – 12.45 h

TAST DE PRODUCTES ECOLÒGICS

Mas Corcó (Osona), Sun and Fruits (Osona), Bellverd (Alt Empordà) i Mas d’en Geli (Baix Empordà)

 

13.15 – 14.00 h

GIRONA, MAR I MUNTANYA I ALIMENTS EXCEL·LENTS

Tast a cegues de productes Girona Excel·lent

 

16.30 – 17.15 h

TAST DE XOCOLATES, VINS DOLÇOS DE PAGÈS I CAVES

Vallflorida Xocolaters (Vallès Oriental), Bombons Blasi (Barcelona), Xocolatas Aynousé (Urgell), Menjamiques (Tarragonès), Pagès Entrena (Anoia) i Mas Ponsjoan (Baix Empordà)

 

17.45 – 18.30 h

TAST DE FORMATGES ARTESANS I CERVESES ARTESANES

La Xiquella (Garrotxa), Formatges Bauma (Berguedà), Formatges Muntanyola (Bages) i Cervesa Marina (Selva).

 

19.00 – 19.45 h

TAST D’OLIS D’OLIVA AMB PRODUCTES ELABORATS

Torclum (Penedès)

DIUMENGE 24 NOVEMBRE 2019

12.00 – 12.45 h

GIRONA, MAR I MUNTANYA I ALIMENTS EXCEL·LENTS

Tast a cegues de productes Girona Excel·lent

 

13.15 – 14.00 h

TAST DE PANS ECOLÒGICS I CERVESES ARTESANES

Forn La Fogaina (Garrotxa) i Cervesa Minera (Ripollès)

 

17.00 – 17.45 h

DONES AL MÓN RURAL: LIDERATGE I EMPRENEDORIA AGROALIMENTÀRIA

Imma Olivella (Les Filos), Marta Serradell (Xolís d’Adons), Edurne Bordas (Planeses) i Ester Gomis (Ca Rosset)

 

18.15 – 19.00 h

TAST DE SOBRASSADES DE MENORCA I VINS DEL PRIORAT

Embotits Raima (Menorca) i Terres de Vidalba (Priorat)