AULA TAST

Espai on els expositors de la fira expliquen els seus productes a través de tastos i maridatges.

Preu: 1€.

DISSABTE 20 NOVEMBRE 2021

11.15 – 12.30h

Embotits tradicionals i singulars de la Garrotxa

Visita guiada a l’exposició “Embotits tradicionals i singulars de la Garrotxa” i tast guiat d’embotits. Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques de Girona, Confraria del Gras i el Magre i de la Fundació Oficis de la Carn.

_

13.00 – 14.00 h

La Garrotxa, paisatges volcànics i aliments excel·lents

Tast guiat de productes agroalimentaris de la Garrotxa.

_

16.30 – 17.15 h

El Pirineu, productes d’altura

Tast guiat de productes agroalimentaris del Pirineu.

_

17.45 – 18.30 h

L’espectacular món de la botifarra catalana

Tast guiat de botifarra catalana, a càrrec de Josep Dolcet. Confraria del Gras i el Magre de la Fundació Oficis de la Carn.

_

19.00 – 19.45 h

Girona, mar i muntanya i aliments excel·lents

Tast a cegues de productes del segell Girona Excel·lent.

DIUMENGE 21 NOVEMBRE 2021

11.15 – 12.30 h

Embotits tradicionals i singulars de la Garrotxa

Visita guiada de l’exposició “Embotits tradicionals i singulars de la Garrotxa” i tast guiat d’embotits. Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques de Girona, Confraria del Gras i el Magre i de la Fundació Oficis de la Carn.

_

13.00 – 14.00 h

Girona, mar i muntanya i aliments excel·lents

Tast a cegues de productes del segell Girona Excel·lent.

_

17.00 – 17.45 h

Made in Menorca

Tast guiat de productes típics menorquins.

_

18.15- 19.00 h

Formatges artesans i kombutxes, una taula saludable

Tast guiat de formatges artesans catalans i de kombutxes, la beguda probiòtica d’origen xinès a base de te.