AULA TAST

Espai on els expositors de la fira expliquen els seus productes a través de tastos i maridatges.

Preu: 1€.

DISSABTE 18 NOVEMBRE 2023

11:45 

Presentació i tast de productes de la Garrotxa amb la Gastroteca i Delit

Caram Caram!

Gastroteca.catDelitgastronomic.cat

 

13:15

Presentació i tast de productes de Fira Orígens

Biolord (poma de muntanya)

Organa Espirulina 

Ca Rosset (avellanes de Tarragona)

Enso Ferments (fermentats naturals)

 

17:00

Les flaones, pastisseria d’origen medieval

Albert Pizarro (INS Olivar Gran) i Lluís Riera (Cacau Pastisseria, Olot)

 

18:30

Girona: aliments excel·lents de mar i muntanya 

Tast a cegues de productes del Segell Girona Excel·lent

 

20:00

Catalunya, país de formatges i paisatges de llet

Tast de formatges artesans i catalans

ACREFA (acrefa.cat)

ESPAI DEGUSTACIÓ

11:00 

Tast i deliberacions del Jurat 2on Concurs Nacional de Botifarra Catalana

DIUMENGE 19 NOVEMBRE 2023

11:45 

Can Castelló, 125 anys d’història del xuixo de Girona

Caram Caram! 

Gastroteca.cat

Xuixo Castelló (Xuixos de Girona)

 

13:15 

Tast de botifarres catalanes Guanyadores del 2on Concurs Nacional de Botifarres Catalanes 

Josep Dolcet (Confraria del Gras i el Magre i Fundació Oficis de la Carn)

 

17:00

Presentació i tast de xocolates artesanes i vi dolç

Menjamiques (crema de garrofa)

Aynousé (xocolata d’Agramunt)

Terra la Vita (oli d’oliva)

Ferrer Xocolata (pastisser xocolater)

Celler Mas Ponsjoan (vi de Calonge)

 

18:30

Girona: aliments excel·lents de mar i muntanya 

Tast a cegues de productes del Segell Girona Excel·lent