AULA CUINA
Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.
Preu: gratuïtes per als visitants de la fira
DISSABTE 19 NOVEMBRE 2022
12:00
Martina, Clara i Carlota Puigvert Puigdevall (Les Cols **, Olot)
La cuina del paisatge
_
13:15
Marc Puig-Pey (Fundació Alícia, Sant Fruitós de Bages)
Els llegums, un aliment bo, saludable i verd
_
17:00
Lluc Quintana (Can Xapes, Cornellà de Terri)
Cuinant per a un món millor
_
18:00
Ada Parellada (Semproniana, Barcelona)
Treu tot el suc als llegums
_
18:45
Lliurament dels Premis Millor Producte i Millor Estand 2022
_
19:00
Jordi Ferrer (Ferrer Xocolata Pastisseria, Olot)
El pastís de xocolata dels 10 anys
_
20:00
Carme Ruscalleda (Moments **, Barcelona)
Els llegums, de tradicionals a influencers
DIUMENGE 20 NOVEMBRE 2022
12:00
Gerard Xifra (La Quinta Justa, Olot – Associació d’Hostalatge de la Garrotxa)
Un menú amb fesols de Santa Pau
_
12:45
Lliurament de Premis del 1er Concurs Nacional de Botifarra Catalana
_
13:15
Sylvia Oussedik (escriptora i editora)
A la Mediterrània, cigrons a dojo!
_
17:00
Isma Prados (cuiner)
Llegums, la proteïna del futur
_
18:00
Marc Ribas (La Brutal, Girona)
Unes mongetes brutals!
_
19:00
Jordi i Adrià Juncà (Ca l’Enric *, Vall de Bianya)
Els fesols de Santa Pau a la cuina de tardor