AULA CUINA

Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.

Preu: gratuïtes per als visitants de la fira

RECEPTARI

DISSABTE 23 NOVEMBRE 2019

11.45 – 12.30 h

L’EXCEL·LÈNCIA DELS PRODUCTES DE TARDOR

Nandu Jubany (Can Jubany *, Calldetenes)

 

13.00 – 13.45 h

CUINA DE MAR I MUNTANYA DE L’EMPORDANET

Carme Picas (El Ginjoler, l’Hort del Rector, Sant Feliu de Guíxols, km0 Slow Food)

 

16.45 – 17.30 h

CUINA AMB PRODUCTES DE LA TERRA I VINS NATURALS DEL ROSSELLÓ

Aurèlia Mari (Via del Vi, Perpinyà, km0 Slow Food)

 

18.00 – 18.45 h

ESMORZARS DE FORQUILLA

Maria Nicolau (El Ferrer del Tall, Vilanova de Sau)

 

19.00 – 19.15 h

LLIURAMENT DE PREMIS

Millor Coca de Forner de Catalunya.

Millor Producte i Millor Estand de la Fira Orígens.

 

19.15 – 20.00 h

LA BECADA I ALTRES PLATS HISTÒRICS DE CAL’ENRIC

Isabel i Jordi Juncà (Ca l’Enric*, Vall de Bianya)

DIUMENGE 24 NOVEMBRE 2019

11.45 – 12.30 h

CUINA DE TARDOR AMB PRODUCTES DEL GARRAF

Núria Lucas (El Dinou, Vilanova i la Geltrú, km0 Slow Food)

 

13.00 – 13.45 h

DEL MARESME AL BORN, CUINA D’HORTA I DE LLOTJA DE MAR

Gonzalo Rivière i Luca Marongiu (Zero Patatero, Barcelona, km0 Slow Food)

 

16.45 – 17.30 h

LA CUINA DEL PORC I ELS BOLETS

Carlota Claver (La Gormanda, Barcelona)

 

18.00 – 18.45 h

PLATS TRADICIONALS INTERPRETATS

Fina Puigdevall (Les Cols**, Olot)

 

19.00 – 20:00 h

CUINA VOLCÀNICA: 25 ANYS CUINANT EL PAISATGE DE LA GARROTXA

Cuina Volcànica