AULA CUINA

Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.

Preu: gratuïtes per als visitants de la fira

RECEPTARI

DISSABTE 19 NOVEMBRE 2022

12:00 

Martina, Clara i Carlota Puigvert Puigdevall (Les Cols **, Olot)

La cuina del paisatge 

_

13:15 

Marc Puig-Pey (Fundació Alícia, Sant Fruitós de Bages)

Els llegums, un aliment bo, saludable i verd

_

17:00 

Lluc Quintana (Can Xapes, Cornellà de Terri)

Cuinant per a un món millor

_

18:00 

Ada Parellada (Semproniana, Barcelona)

Treu tot el suc als llegums

_

18:45 

Lliurament dels Premis Millor Producte i Millor Estand 2022

_

19:00

Jordi Ferrer (Ferrer Xocolata Pastisseria, Olot)

El pastís de xocolata dels 10 anys 

_

20:00  

Carme Ruscalleda (Moments **, Barcelona)

Els llegums, de tradicionals a influencers

DIUMENGE 20 NOVEMBRE 2022

12:00 

Gerard Xifra (La Quinta Justa, Olot – Associació d’Hostalatge de la Garrotxa)

Un menú amb fesols de Santa Pau

_

12:45 

Lliurament de Premis del 1er Concurs Nacional de Botifarra Catalana

_

13:15 

Sylvia Oussedik (escriptora i editora)

A la Mediterrània, cigrons a dojo!

_

17:00 

Isma Prados (cuiner)

Llegums, la proteïna del futur

_

18:00 

Marc Ribas (La Brutal, Girona)

Unes mongetes brutals!

_

19:00 

Jordi i Adrià Juncà (Ca l’Enric *, Vall de Bianya)

Els fesols de Santa Pau a la cuina de tardor