AULA CUINA
Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.
Preu: gratuïtes per als visitants de la fira
DISSABTE 20 NOVEMBRE 2021
11.45 – 12.30 h
Jordi Garrido (Soca-Rel, Llofriu)
Arrossos empordanesos a l’estil valencià
_
13.00 – 13.45 h
Adrià Bou (Terram, Girona)
Plats de mar i muntanya al cor de Girona
_
17.00 – 17.45 h
Susana Aragón (Cèntric Gastro, El Prat de Llobregat)
Cuina del Parc Agrari del Baix Llobregat
_
18.00 -18.45 h
Ferran Pont (Quinze Ous, Les Preses)
Cuina garrotxina amb accent basc
_
18.45 – 19.00 h
Lliurament de premis
Millor Coca de Forner de Catalunya
Millor producte i millor estand de la Fira Orígens
_
19.00 – 20.00 h
Martina, Clara i Carlota Puigvert i Puigdevall (Les Cols **, Olot)
Horitzó verd & sostenible
DIUMENGE 21 NOVEMBRE 2021
11.15 – 12.00 h
Joan Carles Sánchez (Es Portal, Pals)
La cuina de l’arròs de Pals
_
12.15 – 13.00 h
David de Coca (Sa Llagosta, Fornells. Menorca)
La millor cuina marinera de Menorca
_
13.15 – 14.00 h
Riccardo Radice i Giulia Gabriele (Fishology, Barcelona) Candidat a Cuiner 2021 Gastronomic Forum Barcelona
La xarcuteria del mar
_
16.45 -17.30 h
Marc Ribas (Gastronomia Brutal)
Tapes, plats i platillos de cuina catalana
_
17.30 – 18.00 h
Presentació de la plataforma digital Delit. DinàmiG
Delit, el portal en línia de gastronomia de la Garrotxa
_
18.00 – 18.45 h
Toni Izquierdo (Mas dels Arcs, Palamós)
Mar i muntanya, la cuina del sofregit. Girona Excel·lent
_
19.00 – 19.45 h
Isabel i Jordi Juncà (Ca l’Enric*, Vall de Bianya)
Cuina d’abans i d’avui a la Vall de Bianya