AULA CUINA

Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.

Preu: gratuïtes per als visitants de la fira

RECEPTARI

DISSABTE 20 NOVEMBRE 2021

11.45 – 12.30 h

Jordi Garrido (Soca-Rel, Llofriu)

Arrossos empordanesos a l’estil valencià 

_

13.00 – 13.45 h

Adrià Bou (Terram, Girona)

Plats de mar i muntanya al cor de Girona

_

17.00 – 17.45 h

Susana Aragón (Cèntric Gastro, El Prat de Llobregat)

Cuina del Parc Agrari del Baix Llobregat

_

18.00 -18.45 h

Ferran Pont (Quinze Ous, Les Preses)

Cuina garrotxina amb accent basc

_

18.45 – 19.00 h

Lliurament de premis

Millor Coca de Forner de Catalunya

Millor producte i millor estand de la Fira Orígens

_

19.00 – 20.00 h

Martina, Clara i Carlota Puigvert i Puigdevall (Les Cols **, Olot)

Horitzó verd & sostenible

DIUMENGE 21 NOVEMBRE 2021

11.15 – 12.00 h

Joan Carles Sánchez (Es Portal, Pals)

La cuina de l’arròs de Pals

_

12.15 – 13.00 h

David de Coca (Sa Llagosta, Fornells. Menorca)

La millor cuina marinera de Menorca 

_

13.15 – 14.00 h

Riccardo Radice i Giulia Gabriele (Fishology, Barcelona) Candidat a Cuiner 2021 Gastronomic Forum Barcelona

La xarcuteria del mar

_

16.45 -17.30 h

Marc Ribas (Gastronomia Brutal)

Tapes, plats i platillos de cuina catalana

_

17.30 – 18.00 h
Presentació de la plataforma digital Delit. DinàmiG
Delit, el portal en línia de gastronomia de la Garrotxa

_

18.00 – 18.45 h

Toni Izquierdo (Mas dels Arcs, Palamós)
Mar i muntanya, la cuina del sofregit. Girona Excel·lent

_

19.00 – 19.45 h

Isabel i Jordi Juncà (Ca l’Enric*, Vall de Bianya)
Cuina d’abans i d’avui a la Vall de Bianya