AULA CUINA
Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.
Preu: gratuïtes per als visitants de la fira
ACTIVITATS 2025
DISSABTE 22 NOVEMBRE 2025
12.00
El nostre hort biològic
Carlota, Clara i Martina Puigvert (Rest. Les Cols **, Olot)
Miquel Macias (Naturalista i geògraf)
13.15
La Carxofa del Prat, la reina de la cuina verda
Susana Aragón (cuinera SlowFood i docent)
Lluís Fisas (Can Fisas, Parc Agrari del Baix Llobregat)
17.00
La cuina de l’aviram: de La Cerdanya al Penedès
Martín Comamala (Rest. 539 Plats Forts, Puigcerdà)
Carles Herrero (Granja Can Nadal, Sant Quintí de Mediona)
18.00
Cuina responsable i agricultura regenerativa
Isaac Jover & Sergi Fàbregas (Rest. El Brot Vilavenut, Vilavenut)
Albert Remus (Ca l’Obaga, Mas de Cal Bord, Cassà de la Selva)
18.45
Lliurament dels Premis Millors Productes i Millor Estand. Premis Fira Orígens 2025
19.00
Fesols de Santa Pau, el paisatge volcànic al plat
Miquel Alongina (Rest. La Moixina, Olot) i membre de Cuina Volcànica
Joan Orri (Mas Martinyà, Santa Pau)
20.00
Hort, rebost i cuina de cada dia
Maria Nicolau (cuinera)
Pep Salsetes (pagès i cuiner)
DIUMENGE 23 NOVEMBRE 2025
12.00
Blat de moro escairat, cuina de la terra sense gluten
Marta Minoves (European Young Chef Award 2024)
Maria Costa (L’Escairador, Cal Rosal)
12.45
Lliurament de Premis del 4art Concurs Nacional de Botifarra Catalana
13.15
Fet al Parc, cuiners i pagesos compromesos
Pep Nogué (cuiner)
Sergi Arimany (La Cànova del Puig, Begudà)
17.00
VACANAL l’autèntica proximitat
Nandu Jubany (Can Jubany * Calldetenes)
18.00
Cuina de l’Empordanet amb productes de Les Gavarres
Martí Rosas (Rest. Ca La Maria, Llagostera)
Martí Comas (Mas Ponsjoan, Calonge)
19.00
La cuina de la caça
Família Juncà (Rest. Ca l’Enric *, La Vall de Bianya)



