AULA CUINA

Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.

Preu: gratuïtes per als visitants de la fira

ACTIVITATS 2025

DISSABTE 22 NOVEMBRE 2025

12.00

El nostre hort biològic

Carlota, Clara i Martina Puigvert (Rest. Les Cols **, Olot)

Miquel Macias (Naturalista i geògraf)

 

13.15 

La Carxofa del Prat, la reina de la cuina verda

Susana Aragón (cuinera SlowFood i docent)

Lluís Fisas (Can Fisas, Parc Agrari del Baix Llobregat)

 

17.00

La cuina de l’aviram: de La Cerdanya al Penedès

Martín Comamala (Rest. 539 Plats Forts, Puigcerdà)

Carles Herrero (Granja Can Nadal, Sant Quintí de Mediona)

 

18.00

Cuina responsable i agricultura regenerativa 

Isaac Jover & Sergi Fàbregas (Rest. El Brot Vilavenut, Vilavenut)

Albert Remus (Ca l’Obaga, Mas de Cal Bord, Cassà de la Selva)

 

18.45

Lliurament dels Premis Millors Productes i Millor Estand. Premis Fira Orígens 2025

 

19.00

Fesols de Santa Pau, el paisatge volcànic al plat

Miquel Alongina (Rest. La Moixina, Olot) i membre de Cuina Volcànica

Joan Orri (Mas Martinyà, Santa Pau)

 

20.00 

Hort, rebost i cuina de cada dia

Maria Nicolau (cuinera)

Pep Salsetes (pagès i cuiner)

DIUMENGE 23 NOVEMBRE 2025

12.00

Blat de moro escairat, cuina de la terra sense gluten

Marta Minoves (European Young Chef Award 2024)

Maria Costa (L’Escairador, Cal Rosal)

 

12.45 

Lliurament de Premis del 4art Concurs Nacional de Botifarra Catalana

 

13.15 

Fet al Parc, cuiners i pagesos compromesos 

Pep Nogué (cuiner)

Sergi Arimany (La Cànova del Puig, Begudà)

 

17.00 

VACANAL l’autèntica proximitat

Nandu Jubany (Can Jubany * Calldetenes)

 

18.00 

Cuina de l’Empordanet amb productes de Les Gavarres 

Martí Rosas (Rest. Ca La Maria, Llagostera)

Martí Comas (Mas Ponsjoan, Calonge)

 

19.00

La cuina de la caça

Família Juncà (Rest. Ca l’Enric *, La Vall de Bianya)