RECEPTA

POLLASTRE DE MAS EL CROS AMB BOLETS

Carme Picas, El Ginjoler, l’Hort del Rector.

Ingredients
(6 persones)

1 pollastre de Mas el Cros
3 cebes de Figueres
2 pastanagues
3 tomàquets mala cara d’en Joan Salicrú
1 cabeça d’alls
1 copa de vi ranci
Oli d’oliva
Sal
Bolets que ens vulgui proporcionar el bosc o el rebost

Elaboració

Netejar el pollastre i tallar-lo a vuitens.
Rossegar-lo en l’oli, prèviament salat.
Afegir la ceba tallada a juliana i la cabeça d’alls oberta pel mig. Tapar la cassola i deixar coure a foc lent.
Quan la ceba comenci a canviar el color, afegim la pastanaga tallada a rodanxes i el canó de canyella.
Escaldar els tomàquets, tallar-los en quatre i afegir-los al rostit; deixar coure lentament i tapat.
Quan notem que s’enganxa el rostit, afegir el vi ranci i deixar destapat perquè s’evapori l’alcohol.
Saltejar els bolets i afegir-los al rostit.
Es pot rehidratar el rostit a conveniència fins que el pollastre sigui tou.
Servir el pollastre acompanyat amb unes patates palla.