AULA TAST
Espai on els expositors de la fira expliquen els seus productes a través de tastos i maridatges.
Preu: 1€.
DISSABTE 18 NOVEMBRE 2023
11:45
Presentació i tast de productes de la Garrotxa amb la Gastroteca i Delit
Caram Caram!
Gastroteca.cat | Delitgastronomic.cat
13:15
Presentació i tast de productes de Fira Orígens
Biolord (poma de muntanya)
Organa Espirulina
Ca Rosset (avellanes de Tarragona)
Enso Ferments (fermentats naturals)
17:00
Les flaones, pastisseria d’origen medieval
Albert Pizarro (INS Olivar Gran) i Lluís Riera (Cacau Pastisseria, Olot)
18:30
Girona: aliments excel·lents de mar i muntanya
Tast a cegues de productes del Segell Girona Excel·lent
20:00
Catalunya, país de formatges i paisatges de llet
Tast de formatges artesans i catalans
ACREFA (acrefa.cat)
ESPAI DEGUSTACIÓ
11:00
Tast i deliberacions del Jurat 2on Concurs Nacional de Botifarra Catalana
DIUMENGE 19 NOVEMBRE 2023
11:45
Can Castelló, 125 anys d’història del xuixo de Girona
Caram Caram!
Gastroteca.cat
Xuixo Castelló (Xuixos de Girona)
13:15
Tast de botifarres catalanes Guanyadores del 2on Concurs Nacional de Botifarres Catalanes
Josep Dolcet (Confraria del Gras i el Magre i Fundació Oficis de la Carn)
17:00
Presentació i tast de xocolates artesanes i vi dolç
Menjamiques (crema de garrofa)
Aynousé (xocolata d’Agramunt)
Terra la Vita (oli d’oliva)
Ferrer Xocolata (pastisser xocolater)
Celler Mas Ponsjoan (vi de Calonge)
18:30
Girona: aliments excel·lents de mar i muntanya
Tast a cegues de productes del Segell Girona Excel·lent