AULA CUINA
Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.
Preu: gratuïtes per als visitants de la fira
DISSABTE 18 NOVEMBRE 2023
12:00
Horitzó verd i sostenible
Clara i Carlota Puigvert (Les Cols **, Olot)
13:15
Recol·lecció d’herbes silvestres comestibles, del paisatge al plat
Iolanda Bustos (La xef de les flors)
17:00
La Índia, cuina vegetal en harmonia
Anjalina Chugani (cuinera índia)
18:00
Plats de cuina volcànica
David Colom (L’Hostalet, Hostalets d’en Bas)
18:45
Lliurament dels Premis Millors Productes i Millor Estand 2023
19:00
La nova cuina de la terra
Cristina Feliu i Àlex Carrera (L’Aliança d’Anglès *, Anglès)
20:00
Figues i foies: un petit viatge pel cicle alimentari
Maria Nicolau (cuinera i divulgadora)
DIUMENGE 19 NOVEMBRE 2023
12:00
La cuina de la memòria
Pep Nogué (cuiner i divulgador) i Anna Paré (nutricionista)
12:45
Lliurament de Premis del 2on Concurs Nacional de Botifarra Catalana
13:15
Cuina verda i saludable
Sílvia Fernández, Bàrbara Fumadó i Vicky Lagos (Primera Planta, Olot)
17:00
Sabors i aromes de Grècia
Myrto Kalle (cuinera grega)
18:00
El refinament dels vegetals a la cuina
Laura Tejero, Joan Morillo, Arnau Casadevall i Isidre Soler (Divinum, Girona)
19:00
L’univers dolç de Ca l’Enric
Adrià Juncà (Ca l’Enric *, Vall de Bianya)