FIRAORIGENS

PROGRAMA CIUTAT

Orígens també es viu a la ciutat, amb l’organització d’un seguit d’activitats paral·leles.

 

DIJOUS 23 DE NOVEMBRE
20.30 h. - Gastrocine. Vine a sopar “montaditos” amb DO dins la sala de cinema i gaudeix de la pel·lícula alemanya Kebab connection d'Anno Saul. Preu: 10 €. Ho organitzen: Cines Olot i El Celler.

DISSABTE 25 DE NOVEMBRE
12.30 h. – Visita al volcà d’Olot. Una passejada fins al capdamunt del volcà del Montsacopa, assequible per a tothom i d’una hora i mitja de durada. Sortida des de l’Oficina de Turisme d’Olot (C. de Francesc Fàbregas, 6). Preu: 5 € (menors de 12 anys, gratuït). Més informació: turisme@olot.cat · Tel. 972 26 01 41.
16 h. – Projecció de la pel·lícula Capità Calçotets als Cines Olot. Ho organitzen: Consorci per a la Normalització Lingüística i Cines Olot. Preu: 3 € (venda anticipada o per Internet) 3,5 € (venda el mateix dia a taquilla).

DIUMENGE 26 DE NOVEMBRE
16 h. – Projecció de la pel·lícula Capità Calçotets als Cines Olot. Ho organitzen: Consorci per a la Normalització Lingüística i Cines Olot. Preu: 3 € (venda anticipada o per Internet) 3,5 € (venda el mateix dia a taquilla).

TOT EL CAP DE SETMANA
Hi haurà un trenet que circularà del recinte firal al centre de la ciutat. Gratuït amb l’entrada de la fira. Sense entrada, 1 €.
- DISSABTE 25: d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.
- DIUMENGE 26: d’11 a 14 h.

Menús de la 33a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa. Ho organitzen: Cuina Volcànica i Associació d'Hostalatge de la Garrotxa. Trobareu tots els menús i restaurants participants a: www.garrotxahostalatge.cat


EXPOSICIÓ
Del 13 de novembre al 3 de desembre, exposició Som gent de profit al pati de l'Hospital. Ho organitzen: Ajuntament de Barcelona, Agència de Residus de Catalunya i Àrea Metropolittana de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot. Activitat gratuïta.