FIRAORIGENS

PROGRAMA CIUTAT

DIJOUS 4 D’OCTUBRE 2018

20.30 h. GASTROCINE Vine a sopar "montaditos" amb DO dins la sala de cinema i gaudeix del documental COOKING UP A TRIBUTE, on El Celler de Can Roca emprèn un viatge sense precedents i tanca les seves portes durant 5 setmanes per conèixer la cuina i la cultura d'altres països. Venda anticipada a www.cinesolot.cat. Places limitades. Preu 12 €. Ho organitzen: El Celler i Cines Olot.
21 h. – Rebota, rebota y en tu cara explota d’Agnès Mateus i Quim Tarrida al Teatre Principal d’Olot. LAP sobre la violència de gènere i la passivitat social. Preu: 10 €.
22.30 h. – Chano Domíngez & Paolo Fresu a la Sala El Torín. El millor exemple de com el jazz, el flamenc i la música mediterrània poden combinar-se de forma natural. Preu: 10 € (anticipada) i 12 € (a taquilla el dia del concert).

DIVENDRES 5 D’OCTUBRE 2018

20.30 h. – Assajos castellers al local dels Xerrics d’Olot. Ho organitza: Colla Castellera de la Garrotxa – Xerrics d’Olot.
21.30 h. – Matar a Jesús de Laura Mora als Cines Olot. Preu: 5,5 €. Ho organitza: Cine Club Olot.

DISSABTE 6 D’OCTUBRE 2018

12 h. – Ruta al volcà Montsacopa. Passejada fins al capdamunt del volcà amb més bones vistes de tot Olot, assequible per a tothom i d’una hora i mitja de durada. Sortida des de l’Oficina de Turisme d’Olot (C. de Francesc Fàbregas, 6). Preu: 5 € (gratuït fins a 12 anys).
20 h. – Elisabet Franch i Jorge Nava al Casal Marià. Concert de música clàssica. Preu: 6 € (anticipada) i 8 € (a taquilla el dia del concert).

DIUMENGE 7 D’OCTUBRE 2018

D’11 a 14 h. – Mercat de la joguina a la plaça Campdenmàs. Un mercat on es poden vendre o intercanviar objectes infantils, juvenils i peces fabricades o creades pels propis participants que tenen entre 6 i 16 anys. Ho organitza: Penya AOAPIX.
17 h. – Xarivari al Teatre Principal d’Olot. Un espectacle còmic, màgic i sorprenent que barreja pallassos i contes fantàstics. Edat recomanada: a partir de 5 anys. Preu: 7 €. Ho organitza: Rialles.

TOT EL CAP DE SETMANA

Entrada gratuita als Museus d’Olot. Consulta els horaris a https://museus.olot.cat/visitans/