FIRAORIGENS

COM ARRIBAR

En cotxe:

L'accés més ràpid a la Garrotxa en vehicle privat és: Des de Barcelona: C-17 fins Vic + C-37 (eix Vic-Olot per Bracons) Des del centre de la Península Ibèrica: A-2 fins Cervera, desviar-se per la C-25 a l'alçada de Vic seguir la C-17 i la C-26, o bé a Santa Coloma de Farners desviar-se per la C-63 direcció Olot.

Des de la resta d'Europa: A-9/E-15 fins Figueres + N-260 / A-26.

 

En autobús:

Línies des de Barcelona, Girona, Figueres, Ripoll, Vic... oferides per TEISA. Els dies laborables circula el Bus Transversal entre Besalú i les Planes d'Hostoles i de dilluns a dissabte circulen els autobusos urbans d'Olot (TPO). En tren: A la Garrotxa no hi arriba el tren. De totes maneres l'estació de tren més propera, amb més i millors possibilitats d'enllaços, és la de Girona, on aturen tots els trens provinents de Barcelona, Madrid, Paris, Montpellier, Zuric i Milà. Al costat hi ha la nova estació d'autobusos.

 

En avió:

L'aeroport Girona-Costa Brava és a uns 30 km. de la Garrotxa. Una llençadora l'uneix amb l'estació d'autobusos de Girona, on es pot arribar a la Garrotxa amb els autobusos de TEISA. L'aeroport de El Prat (Barcelona) és a uns 140 km de la Garrotxa. Es pot arribar al centre de Barcelona per enllaçar amb els autobusos de Teisa amb tren o amb l'Aerobus.

 

Servei de taxis:

A la Garrotxa existeix la possibilitat d'emprar els serveis d'un taxi per desplaçar-se per la comarca. Central de taxis: Estació d'autobusos d'Olot Telèfon: 972 26 15 66

presentacion feria